Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hei! Me olemme vuoden 2018 hallitus.

 
 
 
 Mikko Salmela, puheenjohtaja (ylärivi, oikealla
 
Hei! Olen 25 vuotias viidennen vuoden opiskelija ja paljasjalkainen Tamperelainen. Olen nyt toista kertaa mukana hallitustoiminnassa, ja ensi kertaa puheenjohtajana. Tältä toimikaudelta odotan erityisesti järjestön vuosijuhlia sekä muita tapahtumia, joissa pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin. 
 
Päädyin itse opiskelemaan hallintotiedettä, koska haluan ymmärtää organisaatioiden toimintaa sekä funktionaalisesta, että inhimillisestä näkökulmasta. Erityisesti henkilöstövoimavarojen kehittäminen ja muutosjohtaminen ovat teemoja, joiden parissa voisin tulevaisuudessa työskennellä. Ainejärjestön puheenjohtajuus antaa tässä mielessä hyvää kokemusta myös työelämään.

 

Neea Loimuvirta, varapuheenjohtaja ja tapahtuma- ja liikuntavastaava (alarivi, oikealla)

 

Moikka! Olen Neea, 22-vuotias opiskelija Tampereelta. Opiskelen hallintotieteitä nyt toista vuotta, ennen yliopistoa tuli oltua TAMKin puolella liiketalouden koulutusohjelmassa. Kiinnostuksenkohteeni hallintotieteessä kanavoituu hallinnon ja politiikan rajapinnoille, unohtamatta talouden vaikutuksia. Tästä syystä hallintotieteen lisäksi opiskelen julkisoikeutta, taloustiedettä sekä politiikan tutkimusta. Lemppariasioita maailmassa muuten ovat läheiset, kissat sekä elämästä nauttiminen.

Miksi hain Ad Hocin hallitukseen? Koska haluan päästä tekemään yhdessä asioita, jotka ovat läheisessä vuorovaikutuksessa omassakin elämässäni. Pienemmässä järjestössä toimiminen tuntuu luonnolliselta polulta lähteä kehittämään toimintaa ja verkostoitumaan alan opiskelijoiden ja muiden vaikuttajien kanssa. Mikäli juuri sinulla tulee mieleen tapahtuma, minkä haluaisit järjestettävän, aina saa (ja pitää!) ottaa yhteyttä niin lähdetään yhdessä ideoimaan jäsenistöllemme parhainta vastinetta jäsenmaksulle!

 

Ella Haura, viestintä- ja tasa-arvovastaava (alarivi, keskellä)

 

Moikka! Olen 20-vuotias toisen vuoden opiskelija hallintotiede pääaineenani. Kulutin lukion jälkeen välivuoteni töitä tekemällä ja muutin sitten tänne Tampereelle opiskelupaikan perässä. Valitsin juuri hallintotieteet alan monipuolisuuden ja laajojen mahdollisuuksien vuoksi. Lisäksi opiskelen politiikan tutkimusta ja aion ottaa myös viestinnän opintoja. Minua kiinnostaa erityisesti organisaatioiden kehittäminen, kansainvälisyys, ympäristö - ja järjestöasiat, sekä kulttuuri sen kaikissa muodoissa. Vapaa-ajallani nautin läheisten seurasta, viinistä, lentopalloilusta ja musiikista muutamia mainitakseni. 

Kiinnostus juuri Ad Hociin heräsi pääaineen valinnan myötä ja halusin liittyä mukaan rentoon, matalan kynnyksen hallitustoimintaan. Koen hallitustoiminnan myös tarjoavan loistavan mahdollisuuden luoda kontakteja opiskelijatovereihin sekä henkilökuntaan. Toivon, että hallituksena onnistumme tekemään Ad Hocista vielä aktiivisemman ja vaikuttavamman. 

Laita siis ihmeessä viestiä tai tule juttelemaan meille siitä, mitä Ad Hoc voisi juuri sinulle tarjota!

 

Kyösti Husso, koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava (ylärivi, vasemmalla)

 

Moikka! Olen 23-vuotias kolmannen vuoden hallintotieteiden opiskelija. Olen kotoisin Uudeltamaalta Vihdin Ojakkalasta. Hallintotiede valikoitui pääaineeksi, koska organisaatiot ja teoriat ovat olleet jo pitkään lähellä sydäntä. Myös ainejärjestötoiminta on kiinnostanut lyhyen yliopistouran aikana, joten oli erittäin luontevaa lähteä mukaan Ah Hocin hallitustoimintaan. 

Vapaa-aikana käyn kuntosalilla ja satunnaisesti patikoimassa ympäri Suomea ja muita lähialueita. Kevään 2018 olen vaihdossa Tansaniassa opiskelemassa taloushallintoa. Afrikkalainen näkökulma hallintotieteen opiskeluun luulisi tuovan entistä enemmän perspektiiviä oman järjestelmämme tutkimiseen, joten toivon mukaan syksyllä olen myös omissa opinnoissani asteen verran valveutuneempi! 

Minuun saa keväällä parhaiten yhteyden Facebookin välityksellä. Syksyllä olen taas käytettävissä kaikkien ilona Tampereella. Jos mieltäsi painaa kopo- tai sopo-asiat, ota rohkeasti yhteyttä! Tyhmiä kysymyksiä tai huolia ei ole. Ad Hocin vuodesta 2018 tulee varmasti hieno ja on etuoikeus olla mukana rakentamassa sitä!

 

 

Eeva-Maija Herttua, sihteeri ja työelämävastaava (alarivi, vasemmalla)

 

 

Heippa! Olen 24-vuotias, neljännen vuoden hallintotieteiden opiskelija ja alun perin kotoisin Pohjanmaalta, Laihialta. Pohjanmaan tytön toivat Tampereelle opinnot syksyllä 2014. Opiskelukaupungin valintaa en ole katunut päivääkään – Tampere vei nopeasti sydämen. Kiinnostukseni hallintotieteissä kohdistuu erityisesti työhyvinvoinnin ja henkilöstöjohtamisen teemojen ympärille. Tästä syystä tutkintoni muodostuu hallintotieteiden ja kasvatustieteiden yhdistelmästä. Vapaa-ajallani nautin läheisten seurasta, lenkkeilystä ja rauhallisista teehetkistä villasukat jalassa kynttilöiden valossa. 

Ad Hocin toimintaan minut sai lähtemään halu verkostoitua ja tutustua uusiin ihmisiin sekä halu vaikuttaa siihen, että työelämä tulisi meille jokaiselle tutummaksi. Ad Hocin myötä tarjoutui myös hyvä tilaisuus päästä tutustumaan ja hankkimaan kokemusta järjestötoiminnasta. Toivon, että Ad Hocin vuodesta 2018 tulee onnistunut, tapahtumarikas ja mukavien ainejärjestökokemusten täyteinen. Toivottavasti tavataan vuoden aikana tulevissa tapahtumissa uusien ja vanhojen kasvojen kanssa!

 

 

Jouka Wilkman, talous- ja kv-vastaava (ylärivi, keskellä)

 

 

Moi! Olen 23-vuotias kolmannen vuoden hallintotieteen opiskelija, alkujaan Jyväskylästä. Hallintotieteitä päädyin opiskelemaan alan monipuolisten mahdollisuuksien vuoksi, ja erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovatkin julkisen ja yksityisen sektorin rajapinnoilla tapahtuva yhteistyö, strateginen johtaminen sekä innovaatio ja kehitystoiminta.
Ad-Hocin toimintaan lähdin, koska uskon sen tarjoavan väylän hyödylliseen verkostoitumiseen alan opiskelijoiden kesken. Odotankin että Ad-Hocin 5-vuotis juhlavuosi 2018 tulee vaikuttamaan jäsenistöön positiivisesti ja aktiivisesti.

International coordinator of Ad-Hoc ry. Master`s degree studies in administrative science, and in both NORDIG and Leadership for change programs.